In de module Teams worden de gegevens van de verschillende teams vastgelegd/geraadpleegd. De informatie is onderverdeeld in verschillende tabs met elk hun eigen informatie.

Tab algemeen

Hierin staan de algemene gegevens van het team, zoals de (jeugd)categorie, de klasse waarin het team speelt, de trainingstijden, de aanvangstijden van (thuis)wedstrijden en de teamfoto.

Tab spelers

Hierin staat een overzicht van alle spelers van het team. Van hieruit kan worden doorgeklikt naar de spelerspagina van een speler.

Tab staf

Hierin staat een overzicht van alle stafleden van het team. Van hieruit kan worden doorgeklikt naar de spelerspagina van een speler.

Tab trainingen

Hierin staat een overzicht van alle (ingeplande) trainingen van het team. Van hieruit kan worden doorgeklikt naar de detailpagina van een training.

Tab wedstrijden

Hierin staat een overzicht van alle (ingeplande) wedstrijden van het team. Van hieruit kan worden doorgeklikt naar de detailpagina van een wedstrijd.

Tab tuchtzaken

Hierin staat een overzicht van alle tuchtzaken van het team (per speler). Van hieruit kan worden doorgeklikt naar de detailpagina van een tuchtzaak.

Tab toernooien

Hierin staat een overzicht van alle (ingeplande) toernooien van het team.

Tab uitslagen

Hierin staat een overzicht van alle uitslagen van gespeelde wedstrijden in de poule waarin het team speelt. Deze gegevens worden met behulp van de KNVB API up-to-date gehouden.

Tab programma

Hierin staat een overzicht van alle ingeplande wedstrijden in de poule waarin het team speelt. Deze gegevens worden met behulp van de KNVB API up-to-date gehouden.

Tab stand

Hierin staat een overzicht van de stand in de poule waarin het team speelt. Deze gegevens worden met behulp van de KNVB API up-to-date gehouden.